Je kunt genieten van een mooi speciaal bier in het glas óf genieten van een mooi speciaal bier uit eigen brouwerij. In Jisp besloten twee bierliefhebbers dat alleen een bier schenken niet langer genoeg was. Ze bouwden een eigen brouwerij achter de oude pastoorswoning Ghispesteijn, stelden recepten samen en gingen minutieus aan het werk.
Zondag na zondag werd er gekeurd, verfijnd, bijgesteld en opnieuw geproefd tot er twee bieren waren ontwikkeld die zich onderscheiden van andere speciaal bieren. Een blond en een tripel, beide met een rauw, mysterieus randje.
Ghispesteijn Blond en Ghispesteijn Tripel bleken te groot te zijn voor de brouwerij achter de pastoorswoning en worden tegenwoordig gebotteld bij een grote brouwer. Dat biedt direct de mogelijkheid om in de brouwerij waar deze bieren het levenslicht zagen verder te gaan met de ontwikkeling van andere speciaal bieren. De ketels zijn schoongemaakt, nieuwe receptuur is samengesteld en ingrediënten liggen klaar om te worden verwerkt. Brouwerij Ghispesteijn is los. Klaar om de wereld te veroveren.